Medewerkers – Huisartsenpraktijk Beerzerveld – Beerzerveld
Van Alewijkstraat 17 7685 PG Beerzerveld Tel:0523-251393 Spoed 0523-251393, toets een 1.

Medewerkers

Even voorstellen…

Huisartsen

Rutger de Groot, huisarts. Studeerde in Utrecht en kwam in 2002 in de Huisartsenpraktijk te Beerzerveld werken.

Mariët Deen-Wind, huisarts. In 2019 studeerde ze af als huisarts. Per 1 januari 2020 heeft ze een samenwerkingsverband met huisarts De Groot en werkt ze in de Huisartsenpraktijk te Beerzerveld.

Physician Assistant

Jeanine Muis
Jeanine Muis is in februari 2024 afgestudeerd als Physician Assistant (PA). Ze is opgeleid om medische taken van de huisartsen over te kunnen nemen. U kunt haar tegenkomen tijdens het inloopspreekuur. Ook doet ze zelfstandig het huisartsgeneeskundig spreekuur waarin ze patiënten onderzoekt, behandelt en begeleidt. Ze schrijft medicatie voor en verricht kleine medische ingrepen. Jeanine Muis werkt nauw samen met de huisartsen.

Doktersassistentes

Erika en Marlynn
U kunt bij hen terecht voor onder andere injecties, bloeddrukmetingen, oren uitspuiten, wonden verbinden, hechtingen verwijderen, uitstrijkjes maken, et cetera.

Apothekersassistentes

Angela en Johanna
Zij geven voorlichting en advies, voeren medicatiebewaking uit en zorgen ervoor dat uw medicijnen op tijd klaar staan.

Praktijkverpleegkundigen

Jeanine
Zij houdt zich bezig met de zorg aan chronisch zieke patiënten. Het gaat hierbij om patiënten met bijvoorbeeld Diabetes Mellitus, hoge bloeddruk, risico op hart- en vaatziekten, COPD of astma. Ook verzorgt Jeanine de ouderenzorg in de praktijk.

Ada
Zij houdt zich ook bezig met de zorg aan chronisch zieke patiënten. Ze ziet met name patiënten met Diabetes Mellitus, een hoge bloeddruk of risico op hart- en vaatziekten.

Praktijkondersteuner GGZ

Melanie
Zij houdt zich bezig met de zorg voor patiënten waarbij (vermoedelijk) psychische problemen een rol spelen. U kunt bij haar terecht met psychosociale klachten, zoals overbelasting, thuisproblematiek, verslavingsproblematiek, angsten en depressieve klachten. Melanie heeft haar eigen spreekuur op de donderdag en vrijdag.

Schoonmaakster en bezorgster medicijnen

Ina

Tuinman

Gerrit

Praktijkmanager

Irma


*Alle medewerkers die in het kader van de gezondheidszorg contact met u hebben (huisartsen, PA i.o., doktersassistentes, apothekersassistentes, praktijkverpleegkundigen en POH-GGZ) hebben toegang tot uw medisch dossier. Zo hebben zij een zo goed mogelijk beeld van uw medische situatie. Ook als zij u voor het eerst zouden ontmoeten. Uiteraard zijn zij gebonden aan hun geheimhoudingsplicht.

Ons team staat voor u klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn!